Huidprodukten

Meditopics

De Meditopics serie is ontwikkeld na samenwerking tussen Huidtherapeuten, Huidspecialistes, Cosmetologen en Dermatologen. In het assortiment zitten veel producten speciaal voor de huid die extra zorg kan gebruiken. De Meditopics producten zijn hypoallergeen en bevatten weinig tot geen kleur- en geurstoffen. De serie bestaat uit reinigingsproducten, peelingen voor thuisgebruik, crèmes, zonnebrandproducten en vloeibare make-up.
Je kunt het hele assortiment Meditopics In onze webshop bestellen. Vanaf €50,- gratis verzending of je komt 't even halen in de salon. Meditopics is een product wat niet in een winkel verkocht wordt, maar enkel bij professionals. Dit omdat het belangrijk is dat er gedegen advies achter zit, zodat het zeker is dat je met de juiste producten naar huis gaat om je huid zo mooi mogelijk te krijgen.

Ginkel's

Gezichtsverzorging voor alle huidtypen.
Bij Ginkel's Cosmetica vindt u een uitgebreid assortiment face care producten voor verschillende huidtypen: van een jonge huid, een normale huid, tot een oudere huid. Voor deze huidtypen hebben wij diverse productlijnen ontwikkeld om je een optimale gezichtsverzorging te bieden. Al onze producten zijn geschikt voor professionele beautybehandelingen. Elke productlijn bestaat uit meerdere producten waaronder reinigingsproducten, een dag- en nachtcrème, een gezichtsmasker voor intensievere verzorging, een gezichtsscrub en een serum. 

Je kunt Ginkel's via de webshop bestellen. Vanaf € 50,- gratis of je komt het even halen in de salon.