MicroNeedling 

Bij MicroNeedling gebruikt de huidspecialist zeer fijne naaldjes om de lederhuid op een verantwoorde manier licht te beschadigen. Dit stimuleert de celdeling en de aanmaak van collageen, hyaluron en elastine waardoor de huid sterker, soepeler, egaler van kleur en dikker wordt.

100% natuurlijke methode voor prachtige huidresultaten

MicroNeedling combineert de voordelen van diverse huidverbeteringstechnieken in één. Op een natuurlijke manier krijg je een mooiere huid. De behandeling stimuleert je Collageen , Elastine en Hyaluron aanmaak in je Fibroblasten. Dit zorgt voor een erg mooie huid met mooie natuurlijke uitstraling.
MicroNeedling met de Dermapen is een uitkomst voor:

* Huidverjonging: aanpak lijntjes/ rimpeltjes: ook vlak rond de ogen!
* Algehele verbetering van je huidstructuur.
* Fijnere poriën.
* Lifting/ versteviging.
* Hals en Decolleté
* Wallen.
* (acne) Littekens
* Verslapte huid.
* Beschadigde huid (zon/ UV-licht).
* Post-operatieve huid (na operatie)
* Rokershuid.
* Verdikte en of rode littekens

Neus-lippenplooi veel minder diep en
grove poriën zijn veel fijner geworden.

Met MicroNeedling is het mogelijk om verschillende soorten behandelingen uit te voeren:
je kunt naast kiezen voor huidverbetering en huidverjonging van het gehele gelaat, hals en decolleté, kun je ook kiezen voor zeer specifieke behandelingen voor gedeeltelijke zones en zelfs individuele rimpels. Zelfs een combinatie van behandelingen is mogelijk om tot het beste resultaat te komen.

                                                                                        Na 3 behandelingen al duidelijke
                                                                                                              rimpelvermindering van de neus/lippenplooi en de grovere                                                                                                                     poriën zijn fijner geworden.

MicroNeedling is de enige methode voor huidverbetering die beide aspecten combineert: natuurlijke huidverbetering van binnenuit en het inbrengen van actieve werkstoffen van buitenaf door middel van speciale serums en concentraten . Een dubbele werking in de strijd tegen huidveroudering die niet alleen de gevolgen, maar vooral ook de oorzaak van huidveroudering aanpakt.

Deze nieuwe unieke behandeling is geschikt voor tal van huidtypen, zoals droge tot zeer droge huid, craquelé huid, rijpere huid, beschadigde huid door bijvoorbeeld (te) veel zon of zonnenbank , post-operatieve (na operatie) huid, rokershuid of verslapte huid .

MicroNeedling geeft dezelfde resultaten als de huidverbeteringsmethodes meso-therapie, microdermabrasie, rollers en needling, maar dan samen gecombineerd in één techniek. Het grote voordeel van MicroNeedling is, dat er een minimale herstelperiode is, omdat de beschermende functie van de opperhuid niet aangetast wordt. MicroNeedling kan toegepast worden op het gehele gelaat, hals en decollete bepaalde gelaatszones en zelfs heel gericht op individuele rimpels. Ook voor littekens elders op het lichaam.

De behandeling mag enkel uitgevoerd worden door
gecertificeerde Huidspecialisten!

Hoe werkt de MicroNeedling Pen?
Met behulp van het MicroNeedling Pen apparaat worden met ultra dunne naaldjes microperforaties in de huid gemaakt. Deze behandeling is overigens niet pijnlijk. De huid wil deze onzichtbare microperforaties direct repareren en gaat collageen en elastine produceren door de fibroblasten, dus het natuurlijke herstelmechanisme van de huid treedt in werking. De huid wordt van binnenuit door celregeneratie hersteld, een volledig natuurlijk proces dat de huid helemaal zelf doet. Bovendien worden bij de behandeling de werkzame stoffen in de vorm van Serums/ Concentratien in de huid gebracht, waarmee zeer specifieke en gerichte behandelingen uitgevoerd kunnen worden, afhankelijk van uw huidtype en doel van de behandeling. Deze serums en concentraten ondersteunen de natuurlijke celregeneratie van de huid

Hoe vaak?
MicroNeedling bereikt het beste resultaat in kuurverband van 4 wekelijkse behandelingen. Vervolgens wordt de kuur afgebouwd naar 1 behandeling per 2 weken gedurende 2 maanden. Vervolgens is 1 behandeling per 2 tot 3 maanden voldoende om het behaalde resultaat te behouden.

Behandelingen
De behandelingen worden uitgevoerd met serums/ Concentraten. Deze hebben ieder hun eigen specifieke werking zoals voorheen beschreven, worden tijdens de behandeling met de micronaaldjes in de huid gebracht. Dus naast de regenererende werking van binnenuit door de huid zelf, breng je van buitenaf werkzame stoffen in de huid. Een dubbele werking met fantastische resultaten.

Rimpelbehandelingen
Naast de behandeling van het gehele gelaat, hals of decolleté, kunnen met speciale technieken ook individuele rimpels behandeld worden. Elke afzonderlijke rimpel kan behandeld worden. De huid vult zelf de rimpel van binnenuit op en de rimpels worden vlakker met een jeugdige uitstraling als resultaat. Er worden geen injecties uitgevoerd en geen fillers ingespoten. Het is de huid zelf die de rimpel van binnenuit opvult. Een puur natuurlijk proces!

                                                                                       Enorm verschil bij de acne littekens in 3 behandelingen. als ze                                                                                                                        meer behandelingen ondergaat wordt het resultaat nog mooier!

                                                                                     Duidelijke vermindering van voorhoofd-
                                                                                                           lijntjes in 3 behandelingen

Erkend MicroNeedling Specialiste
Je kunt er van op aan dat de behandeling wordt uitgevoerd door een erkende huidspecialist: Wanda Kuijpers. Zij is al sinds 1987 actief in het vak van huidverzorging en huidverbetering. Zij heeft zich altijd ontwikkeld en wil altijd op de hoogte zijn van de nieuwste mogelijkheden om je goed van dienst te zijn.
Zij vindt MicroNeedling een zeer effectieve methode om op een NATUURLIJKE wijze huidproblemen aan te pakken. Fillers en Botox vullen en strekken strak maar waar blijven deze chemische preparaten in het lichaam?? Bovendien doet dit niks met je huidstructuur. MicroNeedling spoort op een natuurlijke manier de lichaamseigen huidfuncties aan.

Hoe reageert mijn huid op de Micro Needling behandeling?
Voor de behandeling wordt een hyaluronzuur serum aangebracht op je huid, waarna de MicroNeedling pen over je huid bewogen wordt. De behandeling geeft een licht prikkelend gevoel, maar is goed te verdragen. Afhankelijk van het soort huidoppervlak en de soort behandeling zal de huid er roze/rood uit gaan zien. Tevens kan de huid warm aanvoelen. Deze verschijnselen zullen enkele uren na de behandeling afnemen. Je kan gewoon je dagelijkse bezigheden hervatten; de huidreactie valt over het algemeen nauwelijks op voor je omgeving. Dat is ook een van de voordelen van MicroNeedling: de behandeling is vriendelijk voor de bovenste huidlaag. Door de versnelde celdeling kan je huid ook licht gaan schilferen, waarbij de dode huidcellen loslaten. Dit is een gunstige reactie die ontstaat door de behandeling met MicroNeedling. Het is noodzakelijk om de huid goed te beschermen met een SPF 30 en in de opvolgende dagen een serum aan te brengen op het behandelde gebied. Bij voorkeur 24u na de behandeling geen foundation dragen.

Wat kun je tijdens deze behandeling verwachten:'
* Intensieve reiniging
* Een peeling van uw huid
* Behandeling van de MicroNeedling pen met gebruik van serums die diep in de huid doordringen dankzij het gebruik van de naaldmodule
* Goede nazorgbehandeling
* Nazorg-advies

Prijzen MicroNeedling per behandeling (3-6 behandelingen, afhankelijk wat er moet gebeuren):

  • Gelaatsbehandeling  € 125,-
  • Gelaat, Hals & Decolleté € 147,50
  • 1 diepe rimpel behandeling ca. € 35,-
  • 1 littekenbehandeling ca. €35,-

Bel naar Allure voor een gratis consult. Dan bespreken we wat voor jou de beste behandeling is, afgestemd op jouw specifieke huidbehoefte.

In het geval van acnelittekens/ pigmentvlekjes kan de behandeling (gedeeltelijk) vergoed worden door je zorgverzekeraar.