Verwijderen van Huidoneffenheden

Verwijderen van vlekjes, bultjes, pigmentvlekken,  (verheven) ouderdomsvlekken, couperose, spinnaevi

(Bijna) iedereen heeft in zijn/ haar gezicht of lichaam wel bultjes, al of niet bruin, pigmentvlekjes of (steel)wratjes. Vrouwen kunnen steelwratjes en epitheelbultjes onder de borsten hebben. Op warme w plekjes gedijen ze goed.  Maar ook elders op het lichaam en ook bij mannen: zoals onder de oksels, in de hals en nek. Huidoneffenheden zijn op elke locatie van het lichaam te verwijderen. Levervlekken/ ouderdomsvlekken, plat of verdikt, komen met het stijgen der jaren ook steeds meer voor.

Er wordt eerst bepaald of het 'onschuldige' huidoneffenheden zijn. Als dat is vastgesteld staat niets meer in de weg om de oneffenheid te verwijderen. Bij zelfs de geringste twijfel wordt je doorverwezen naar een arts. Allure zal nooit werken op 'verdachte' huid. En je erop wijzen hoort ook bij mijn taak als huidspecialiste. Zo zijn er regelmatig klanten blij dat ik hen erop heb gewezen en hen voor erger heb behoed.
Allure gebruikt meerdere methodes om allerlei oneffenheden te verwijderen. Denk aan IPL methode, T-Away, Zapper of Coagulatie of met de PlasmaPro. Afhankelijk van wat er verwijderd moet worden wordt de best passende apparatuur er op aangepast.


Eenvoudig en zonder littekens te verwijderen

1e: couperose wangen
2e:  verwijderen fibroom
3, 4 en 5:  verwijderen/ verzachten littekens

Verwijderen huidoneffenheden: prijzen vanaf € 25,- voor bijvoorbeeld een pigmentvlek of een spinnaevi. Afhankelijk van hoeveel en wat er verwijderd moet worden. Hoe meer er gedaan moet worden hoe relatief voordeliger de prijs wordt. Vraag gerust een vrijblijvend en gratis intake gesprek aan. Ik kijk dan graag naar wat voor u van toepassing is en wat de prijs is. Meeste oneffenheden zijn in 1 behandeling verwijderd. Couperose/ Spinnaevi heeft soms een 2e en heel soms een 3e behandeling nodig. Prijzen worden duidelijk tevoren afgestemd.