Reviews

Wat vinden klanten eigenlijk van Allure?

Mandy Nouwen, 34 jr
Nadat ik al een aantal huidtherapeuten bezocht had kwam ik via via bij Wanda terecht. Wanda is professioneel met liefde voor het vak. En dat merk je aan alles. Haar praktijk ademt rust en ambiance uit. Ik kom al jaren met plezier bij haar en dat ben ik nog jaren van plan.

Jill Moonen, 35 jr.ll Moonen, 35 jr
Toen ik na de bevalling van mijn 1e kind plotseling acné kreeg kwam ik via mijn nicht bij Wanda terecht. Mede dankzij haar professionele begeleiding en kundigheid is mijn huid na enkele maanden mooi hersteld. Hoewel de behandelingen soms pijnlijk of onprettig waren zorgde Wanda's opgewekte karakter ervoor dat ik altijd met plezier naar de praktijk ga. Wat ik erg prettig vind is dat Wanda altijd haar eerlijke mening geeft. Ze denkt met je mee, is vriendelijk, geinteresseerd en neemt de tijd voor je. Echt een moment voor jezelf!

Anke v. Schijndel, 49 jr
Al jaren kom ik bij Wanda in haar praktijk. Elke keer weer geniet ik van de gezichtsbehandeling en van de goede adviezen die ik krijg. Een aanrader voor iedereen!

Marianne, 49 jr
Onlangs ben ik voor behandeling van mijn bovenarmen en kaaklijn bij Allure gewesst. Ik ben gedurende 6 weken met de Kuma Shape behnadeld en ben zeer tevreden over het resultaat. Mijn armen en kaaklijn zijn een stuk strakker geworden. Ik ben dus zeer tevreden!

Karin Janssen, 48 jr
Ik kom al jaren bij Allure. Sinds mijn puberteit heb ik acne en ondanks dat ik steeds ouder werd bleven de ontstekingen komen. Ik ben begonnen met de behandeling microdermabrasie wat een hele goede werking heeft op mijn huid, de poriën zijn een stuk minder zichtbaar geworden en mijn huid is niet meer zo vet en het belangrijkste: de ontstekingen zijn verleden tijd! Nu kom ik elk kwartaal nog voor "onderhoudsbehandelingen" zodat mijn gezicht in goede conditie blijft. De behandelingen bij Wanda zijn bovendien gezellig, ook niet onbelangrijk!

Nick Mertens, 35 jr.Mertens, 35 jr

Ik ben bij Allure behandeld voor haren op mijn rug. Hele rug vol. Heel vervelend, vooral in de zomer. Na 8 behandelingen was ik er helemaal vanaf. Mijn vriendin hoef ik niet meer te vragen om mijn rug te scheren. Vriendin blij en ik blij. :-)

Marieke D., 58 jr.

"Persoonlijke aandacht voor mijn huid en voor mij. Doeltreffende deskundigheid over de juiste behandeling voor mijn huid, het weghalen van ongewenste haartjes en andere lastigheden. Fijne crèmes voor thuisgebruik.

Daarom bezoek ik al vele jaren Allure. De flair en hartelijkheid van Wanda is een fijne bonus tijdens de behandelingen."


A. van der Does, 54 jr.der Does, 54 jr.

Ik ben al veel jaren onder behandeling bij Allure. Eerst in Helmond en nu in Aarle-rixtel. Ik heb geen problematische huid. Maar heb in de loop der jaren toch al verschillende soorten behandelingen laten doen. Zoals IPL, verwijderen rode plekjes en behandeling / onderhoud van de ouder wordende huid. Ik krijg altijd een goed advies van Wanda en de praktijk is altijd netjes. Ik ben heel tevreden