Lipomassage

Lipomassage (Kumashape) zeer geschikt voor je gehele lichaam en gezicht.
Denk aan verslapte kaak/ wangen en verslapte billen, buik en benen, achterkant bovenarmen.
De resultaten:
• afgenomen omvang,
• gladder en elastischer weefsel,
• de huid gelift en verstevigd,
• strakkere contouren,
• minder cellulite of helemaal weg


Volledige uitleg:
Alle mensen krijgen er vroeg of laat mee te maken: een slappere huid, rimpels en vetrolletjes.
Daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk van af.
Onze speciaal voor deze problemen ontwikkelde Kuma Shape-kuur vermindert plaatselijke vetophopingen en slappe huid. Met de speciale behandelkoppen kan Kuma Shape een facelift, figuurcorrectie en contourverbetering bewerkstelligen.

Kuma Shape: dé oplossing van uw huidspecialist tegen cellulite, vetrolletjes en striae

Putjes in billen en bovenbenen, een verslapte huid: het is een nachtmerrie voor elke vrouw. Dat heeft niets met uw gewicht of BMI te maken. Meer dan 80% van alle vrouwen heeft last van cellulite, in de volksmond ook wel cellulitis genoemd. Hoort u ook bij die 80%? Heeft u ook, zonder succes, geprobeerd om van die putjes op de typische probleemzones als bovenbenen, dijen en billen af te komen? Dan is de Kuma Shape-kuur wat voor jou. Met deze nieuwe methode wordt vet verbrand, de huid gelift en strakker gemaakt en cellulite zichtbaar verminderd.
De Kuma Shape is niet alleen de oplossing voor cellulite, maar ook voor vetrolletjes, striae en verslapte huid in het gelaat, decolleté, de hals en bovenarmen. Met de Kuma Shape kunnen wij ook zorgen voor een strakkere kaaklijn of wallen rondom de ogen verminderen.
De behandeling zorgt voor een verstevigde huid, herstelt gezichtscontouren en verbetert de kwaliteit van het collageen, zodat de huid elastisch en soepel blijft.

Wat is de Kuma Shape?

Endermologie van LPG Systems, VelaSmooth en VelaShape van Elos, Aluma van Lumenis en UltraShape zijn bekende technieken om cellulite te verminderen en uw contouren te verbeteren. Met onze Kuma Shape-kuur combineren we deze technieken voor een krachtigere en effectievere behandeling, die minder vaak hoeft plaats te vinden dan andere methodes.
De Kuma Shape is het veilige alternatief voor liposuctie. Het combineert radiofrequentie, infrarood, vacuüm en mechanische massages.
Door al deze energieën te combineren kan warmte de huid op een diepte van 15 millimeter binnenkomen.
Het infrarode licht dat tijdens de Shape-behandeling wordt gebruikt, zorgt ervoor dat het volume van de vetcel afneemt en pakt de (interne) structuur van deze cellen aan. De radiofrequentie zorgt voor een milde contractie en de vacuümmassage lost verklevingen in het bindweefsel op, terwijl de rollers de bloedcirculatie en de lymfedrainage stimuleren.

Hoe verloopt een behandeling?

De behandeling wordt op de blote huid uitgevoerd op uw specifieke probleemzone en is volledig pijnloos. Direct nadat de behandelkop de eerste banen heeft gemaakt, zal de huid lichtrood kleuren. Hierbij verspreidt een prettige warmte zich van binnenuit.
De behandeling duurt ongeveer 30 minuten. Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 6 tot 8 behandelingen genoeg. Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om eens per 2 à 3 maanden terug te komen voor onderhoudsbehandelingen.In sommige gevallen is het aan te bevelen de behandeling te combineren met bijvoorbeeld mesotherapie, microneedling of een specifiek voedingsprogramma. Tijdens de intake adviseren wij je graag hierover.

De resultaten

  • afgenomen omvang
  • gladder en elastischer weefsel
  • de huid gelift en verstevigd
  • strakkere contouren
  • minder cellulite

Uitleg over de technieken van de Kumashape:

Infrarood licht (IR)

Het infrarood licht gaat tot een diepte van 5 mm. Het zorgt voor een betere doorbloeding, een betere elasticiteit van de huid en het verwarmt het vetweefsel.

Bipolaire radiofrequentie (RF)

De bipolaire radiofrequentie zorgt voor een verhoogde zuurstofopname en huidverstrakking Het gaat tot een diepte van 15 mm

Bindweefselmassageroller

De bindweefselmassageroller zorgt voor het oplossen van verklevingen, evenals voor een verbeterede lymfedrainage van vet, vocht en afvalstoffen.

Anti-cellulitis of huidverslapping/lipomassage

Cellulitisbehandeling & Vetvermindering d.m.v. Kuma Shape met centimeters omvangverliesMechanische massage d.m.v. vacuüm, gecombineerd met radiofrequentie en infrarood licht is dé oplossing voor cellulitis, striae, vetvermindering en het verstrakken van buik, billen, dijen, benen, armen, onderkin en kaaklijn.De nachtmerrie van bijna elke vrouw is putjes in de billen en bovenbenen en een verslapte huid. Meer dan 80% van alle vrouwen heeft last van cellulitis of huidverslapping! Maar ook mannen kennen dit probleem. De typische probleemzones zijn de bovenbenen, dijen en billen en buik. Tijdens de kuur wordt er gewerkt aan vetverbranden, het verstrakken en liften van de huid en het verminderen van cellulitis. Soms is sporten niet genoeg om de huid van dijen, buik, billen en armen strak en glad te krijgen. Tijdens een gratis consult informeren wij je graag over de voordelen van deze behandeling.

Hoe werkt het?

1) Infrarood licht

Het infrarode licht zorgt ervoor dat het volume van de vetcel vermindert en pakt de structuur binnen de vetcel aan. Het behandelde gebied wordt in omvang minder en het weefsel gladder, elastischer.
Met infrarood licht wordt de huid tot op een diepte van 5 mm verwarmd. Deze verwarming zorgt ervoor dat de doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd.

2) Radiofrequente stroomDe radiofrequentie zorgt voor een milde contractie. Het gebied wordt gelift en verstevigd.
Deze bipolaire stroom zorgt ervoor dat de cellen in de huid tot op 15 mm diepte meer zuurstof opnemen en dat de stofwisseling versneld wordt.

3) Massage

Er wordt een mechanische massage uitgevoerd met de Kuma Shape waarbij verklevingen van het bindweefsel losgemaakt worden. De massage zorgt ervoor dat de lymfedrainage op gang wordt gebracht waardoor vocht in het weefsel sneller wordt afgevoerd.

4) Vacuum

Het apparaat zuigt de huid in een vacuüm. Hierdoor wordt de huid beter doorbloed aangezien het vacuüm de neerwaartse druk op de bloedvaten opheft.De vacuümmassage lost verklevingen in het bindweefsel op vergelijkbaar met de LPG (endermologie) techniek. Gelijktijdig stimuleren de rollers de bloedcirculatie en de lymfedrainage. De huid wordt weer glad, egaal en stevig.


Soms is sporten nou eenmaal niet genoeg om de huid van dijen, buik, billen en armen strak en glad te krijgen. De Kumashape kan op sporten een uitstekende aanvulling zijn. Binnen gemiddeld 5 behandelingen kunt u al resultaat zien.

Wat is het resultaat?

1   Strakkere huid door verhoogde aanmaak van elastine en collageen al na de eerste behandeling
2  Afvoer van de afvalstoffen door op gang brengen van de lymfedrainage
3  Krimpen van de vetcellen
4  Verminderen van cellulitis met zichtbaar resultaat.
5  Zachtere en gladdere huid.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?
Het aantal behandelingen en het resultaat verschilt per persoon. U bent welkom voor een vrijblijvend en kosteloos consult en indicatie van het aantal behandelingen. Het apparaat werkt zeer intensief en meestal zijn 6 tot 8 behandelingen voldoende. De behandeling zal gemiddeld 1 à 2 x per week plaatsvinden.

Zodra het gewenste resultaat is bereikt adviseren enkele onderhoudsbehandelingen per jaar. Dit is belangrijk om het resultaat vast te houden.Wij kunnen u helpen bij het plaatselijk afslanken, cellulitis verwijderen, lifting en huidverstrakking in de volgende zones:
•Heupen
•Buik
•Billen
•Dijen
•Armen
•Love handles
•Rug
•Onderkin
•Knieën

Van die putjes in uw billen, bovenbenen en dijen af? Een strakker lijf?
Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.